maanantai 9. heinäkuuta 2018

ASUNTOMESSUT PORISSA 2018, osa 2

Ja tässä lisää asuntomessukuvia, jotka olen ottanut edelleen sillä periaatteella, mikä minun mielestäni on kaunis tai missä on joku kiva idea.
Tarkempaa tietoa kohteista löydät Suomen Asuntomessujen sivuilta (klik).

 
13 Talo Lintula,  4h + k + s 177,4

Tykkäsin tämän kohteen puupinnoista, monista huonekaluista ja tyylikkäistä, ajattomista keittiö- ja kodinhoitohuonekalusteista. Värimaailma ja tunnelma olivat myös mieleen. Pihallakin oli kivoja "juttuja".


 
 
 
 
 
15 Kastelli Viva,  4h + k + s  121 
 
Tämän kodin tyyli oli ihanan selkeä, ajaton ja rauhallinen. Talon ulkonäöstäkin tykkäsin.
 
 


 
26 Talo Haltiatar,  6h + k + työstudio + ulkos + ak  224,5

Tässä talossa tykkäsin siitä, miten keittiön kiintokalusteet sijoittuivat tilaan. Erityisesti seinäkaapiston korkeus oli mielestäni niin hyvä. :)  Talossa oli monta kivaa yksityiskohtaa: esimerkiksi rappusten alla oleva "pesä" on varmasti pikkulapsille tosi mieleinen. Tykkäsin myös monista huonekaluista. Ja pihasaunankin voisin ottaa... ;) Talossa oli erillinen pieni yksiö, jossa esiteltiin sammutusvälineiden "säilyttimiä":
  
 
 
 
 
28 Villa Poiju 5h + k/rt/oh + tv-tila + s + parveke + terassi + at + ak 217

Hienosti tulee täälläkin maisema sisälle. :) Laadukkaat kalusteet, selkeät "linjat", ihana kalanruotoseinä tammea, tyylikkäät ja käytännölliset Eclisse-liukuovet, ajattomat pintamateriaalit... Kiva, kun työhuoneestakin voi katsoa jokimaisemaa.
 


 
 
 
 
32 Villa Hohde,  5h + k + s  + at + ak + var + pihas 155,5 
 
Pesuhuoneen suihkuseinä  on mielestäni kaikessa yksinkertaisuudessaan tosi kaunis. Koko kodissa oli mielestäni harmoninen värimaailma. Ja lastenhuoneissa monia itselle uusia tuotteita.
 
   


 
 
 
 
Honkarakenteen Kontit
 
Kivat tuotteet ja tunnelma!
 

 
 

 
 
 
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti