torstai 23. huhtikuuta 2015

PAGUNETTEN KANGASMALLIT TULIVAT

Perjantaina myöhäisiltapäivällä tilasin Pagunetten kangasmallit ja tänään torstaina ne olivat kotiovellani. Alle viikossa tulevat Tanskasta, kätevää ja nopeaa. :) Kankaisiin voit tutustua aiemmassa tekstissäni täällä.

Seuraavassa kuvia niistä kankaista, joista tilasin mallit. Ja vaikka kuinka hyvin yrittää kuvata, niin materiaalit eivät pääse oikeuksiinsa. No, esittelen niitä mielelläni asiakkailleni. Ja muista, että näiden lisäksi kaikki muutkin Pagunetten tuotteet ovat tilattavissa asiakkailleni.

Moderneja, vähän ylellisiäkin Diva Home-kankaita, joissa on hienoja pintastruktuureja:


Pagunetten rusehtavia, harmahtavia ja vaaleita kankaita: monta ihanaa, erilaista laatua!
Laskeutuva, eläväpintainen kangas, jossa on kauniit sävyt. Alemmassa kuvassa lähikuvaa kankaan pinnasta, jossa on aavistus kiiltoa. Materiaali 100 % polyesteriä ja kestää 40 asteen vesipesun. Kankaassa on 25000 martindalea, joten kestää myös hankausta. Näin ollen se sopii hyvin myös tyynyihin, irtopäällisiin, helmalakanoihin yms.
 

Seuraavassa pimennysverhokankaassa on tosi kaunis pinta ja laaja värivalikoima ja se laskeutuu kauniisti. Kangas ei pimennä täydellisesti vaan noin 70 % väristä riippuen. Se sopii moniin kotiteattereihin, makuuhuoneisiin jne.

 
Seuraava pimennysverhokangas pimentää jo hyvin. Kankaassa on pehmeä, ehkä hieman sametilta tuntuva pinta, vaikka siinä ei nukkaa olekaan. Nämä molemmat pimennysverhokankaat kestävät vesipesun.
 
Tykkään pellavasta niin paljon, että jokunen tuli TAAS tilattua...
 
Ensin Diva Homen 300 cm leveää kauniisti läpikuultavaa  kangasta, jossa on 72 % polyesteriä ja 28 % pellavaa. Ihanat, pehmeät sävyt. Alemmassa kuvassa kankaan pinta näkyy selvemmin.


 


Sitten 100 % pellavakankaita, jotka ovat paksuudeltaan ja tiheydeltään erilaisia:


 
 
 
Paloturvallinen Tarja-kangas (Trevira CS), joka on 300 cm  korkea, alareunan ompeleen sisällä painonauha (näkyy alemmassa kuvassa). Kangas on läpikuultavaa ja siinä on sekä neutraaleja että heleitä sävyjä.
 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti