perjantai 8. tammikuuta 2016

PAGUNETTEN KANKAITA


Olen esitellyt teille jo aiemmin  Pagunetten  kankaita (täällä), mutta nämä myöhemmin tilaamani mallit ovat vielä esittelemättä.

 

DIVA HOME CHENILLE


Kuva: Pagunette
 
Diva Home Chenille (lev.139 cm) on melko paksu, ihanan pehmeäpintainen kangas, jossa on 85 % polyesteriä ja 15% puuvillaa. Kangas on vesipestävää, kutistuminen noin 2%. Kangas käy mainiosti esimerkiksi tyynyihin, mutta sillä voi myös verhoilla, koska kankaan Martindale-arvo on 20 000-30 000 MD (Martindale-testillä tutkitaan kankaan hankauksenkestoa). Hinta 57 €/m.


Kankaan pellavanvärisellä pohjalla on samettimaisia kuvioita: vinoneliöitä, kapeaa raitaa ja "kiekuroita". Väreinä rusehtava, grafiitinharmaa, violetti, turkoosi ja vihreä. Kaikissa on mielestäni todella kauniit sävyt.  Saman värin eri kuoseja yhdistämällä saa mukavaa vaihtelua tuotteisiin. Kankaita (kuten muitakin Pagunetten kankaita) voi hyvin tilata myös pieniä määriä, esimerkiksi yksi tyyny aina yhdestä kuosista. 
 

 
Tässä kangasta vielä lähempää kuvattuna. Näistä turkooseista ja vihreistä kankaista saa ihania keväisiä tyynyjä:
 

Tätä kangasta ihastelin jo silloin, kun olin keväällä ensimmäistä kertaa tilaamassa Pagunetten kankaita  Sisustus Mimassa Kirkkonummella. Päätin, että en ottaisi valikoimiini kuviollisia kankaita ainakaan aluksi, mutta tämä jäi niin "vaivaamaan", että piti tilata vielä myöhemmin. :)


 
 
TEVIZ VANDFALD

 

Tämä on juuri sellainen peruskangas, jota voi käyttää todella moneen tarkoitukseen: "siisti, napakka ja neutraali", "selkeät" värit, leveys 140 cm, 55 % polyesteriä ja 45 % puuvillaa, vesipestävä (kutistuminen noin 2 %), 18 000 MD, hinta 25.80 €/m.
 
Kangas sopii mielestäni oikein hyvin esimerkiksi laskosverhoihin joko sellaisenaan tai kuviollisten laskosverhojen kehyksinä. Hyvä myös perustyynyihin tai sellaisiin tyynyihin, joihin ommellaan esimerkiksi laskoksia. Tästä saisi myös hyviä kasseja ja pusseja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti