perjantai 24. maaliskuuta 2017

MAKUUHUONEESEEN LÖYTYI TOIVOTTUA HELMIÄISROOSAA JA "BLING-BLINGIÄ"Nuorenparin makuuhuoneen alustaviin suunnitelmiin voit tutustua täällä. Aikaisemmasta julkaisustani löydät myös asukkaiden toiveet, jotka ovat edelleen samat. Esittelen valmista kohdetta myöhemmin, mutta nyt juttua tuotteista, jotka ovat löytyneet juuri toivomusten mukaisesti :)  ja siitä, missä nyt "mennään".

Tässä vielä kuva makuuhuoneesta ennen: 
Kuvassa näkyvä kiiltävä katto on nyt maalattu puhtaanvalkoiseksi ja mattapintaiseksi: ensin Tikkurilan Multistop -eristyspohjamaalilla  ja sitten Tikkurilan Paneelikatto Valkoisella. Tuli kyllä tosi kaunis. 
 
 
3D-ohjelmalla saa kuviotkin - esimerkiksi nyt tämän tapetin - skaalattua oikeisiin mittasuhteisiin. Varmistimme vielä, että valittu tapetti näyttää sopivan kokoiselta seinässä. Seinä on nyt tapetoitu ja hyvältä näyttää. Seuraavaksi on vuorossa ikkunan ja ikkunaseinän maalaus . Päätyseinä maalataan helmiäisroosaksi Tikkurilan Harmony -sisustusmaalilla. Sävy tarkistetaan vielä.
 
 


Sängynpäätyseinässä oleva AM Wallsin tapetti:
 
Oli todella haastavaa löytää tarpeeksi "bling-bling" -valaisin. Sellainen löytyi lopulta Porista Sisustus Deconellasta. Kaikki metalliosatkin peittyvät "kristallein". On muistaakseni tanskalainen valaisin. Kuva on otettu liikkeestä,  jossa valaisimessa oli vain muutama lamppu. Tähän hankitaan pienemmät, kauniit kynttilälamput, jotka sopivat valaisimen tyyliin. Sitten tulee kivasti säihkettä. :)
 
 
 
Verhokankaatkin on tilattu, tosin tuo vasemmassa kuvassa näkyvä ehdoton valinta uloimmiksi sivuverhoiksi on tilapäisesti loppu ja tulee vasta huhtikuun lopussa. Mutta hyvää (tässä tapauksessa täydellistä) kannattaa odottaa. :) Molemmat verhot ovat hollantilaisen Koben:
  • uloimmat sivuverhot: Chacar II, puuvillaa 60%, polyesteriä 40 %, painavaa "kohjakasta" kangasta, jossa on vähän taftimainen fiilis
  • ikkunan edessä olevat verhot: Sousta CS, 100 % Trevira CS eli paloturvallinen kangas (ikkunan edessä on lämpöpatteri ja verho tulee sen eteen); kangas on läpikuultavaa ja sävyksi valittiin pehmeä puuteri, joka sopii tapetin pohjaan ja sivuverhoon (aluksi mietittiin valkoista verhoa, mutta olisi ollut liian kova valitun sivuverhon kanssa); alla oikealla olevassa kuvassa näyttää tiiviiltä, mutta on kyllä valoa kauniisti läpi päästävä
Molemmat verhot tulevat kattoon kiinnitettäviin kiskoihin. Yläreunaan ommellaan wave-verhonauhat ja ne koukutetaan linkin mukaisesti.
 
Koben Unelmaneliöillä olevia kankaita olen esitellyt aiemmin täällä, sieltä löytyvät myös nämä valitut kankaat. Joista tosin on kuvat vielä tämän julkaisun lopussa.
  
Olin ajatellut, että Svaneforsin "roosahtava" samettipäiväpeite voisi sopia tämän makuuhuoneen sävyihin. Tänään sain samettimallit Svaneforsilta ja voin sanoa, että nyt kävi tuurikin: ihan millilleen oikean sävyinen. Ihan samaa sävyä kuin Koben puuvillasatiini: toinen pehmeän samettinen, toinen hienostuneen kiiltävä ja sileä. Tulee hyvä yhdistelmä!
(Svaneforsin sametteja ja muita tuotteita esittelen teillekin. Ihania ja erittäin kohtuuhintaisia! :)  )
 
 
 
 
Pehmeä nukkamatto vielä ja toivottavasti paljon tyynyjä....;)
 
Chacar II:
 

Sousta CS:


 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti