sunnuntai 26. marraskuuta 2017

JOULUIKKUNA 2017

Tein tänä vuonna ensimmäistä kertaa Unelmaneliöiden jouluikkunan. Hieno mahdollisuus yrittäjälle, jolla ei ole liiketiloja. Halusin tehdä hyvin hillityn, aika yksinkertaisen ja hieman juhlavankin ikkunan. Ja samalla kertoa myös yrityksestäni. Ikkuna tulee elämään hieman joulukuun aikana eli kannattaa käydä kurkkaamassa...

 
Sen olin päättänyt jo heti, että ikkunaan tulee valkoinen iso tähti yksinkertaisesti vaan siksi, että rakastan valkoisia isoja tähtiä. Ja samasta syystä halusin pikkukuusen maljakkoon. Mattoraumassa törmäsin vähän shampanjanväriseen (vai onko kiiltävä beige? himmeä hopea? tai ei minkään värinen ;) ) tapettiin, joka oli just sopiva jouluikkunaani. Varsinkin, kun oli tarjoushyllyssä.

Jouluikkunan suunnittelin näiden pohjalta. Kankaat tilasin Pagunettelta ja ompelin niistä verhoja ja tulossa on vielä tyynyjä, ja osa niistä tulee olemaan Svaneforsin. Kaikkia tuotteita on saatavana Unelmaneliöiltä. Kerron niistä myöhemmin.
 
Näyteikkunan rakentamisessa on omat haasteensa, mm se, että messuseiniin ei saa laittaa mitään kiinni, joten "tapetointi" oli aikamoista askartelua.... Haastetta on myös näyteikkunan kuvaamisessa ;) . Mutta kyllä minä kuvaamista vielä joskus opettelen. No, joka tapauksessa ikkunaa oli kiva tehdä! Toivottavasti saatte siitä iloa ja inspiraatiota. :)

Vasemmanpuoleinen verho on Pagunetten Mount Rush -kangas, joka on laadukas kangas ja siinä on paljon hyviä värejä. Olen käyttänyt sitä monissa kohteissa, esimerkiksi täällä, täällä ja täällä.  Oikeanpuoleinen kangas on Pagunetten Nocta, joka on täysin pimentävä, mutta ei näytä ollenkaan "muoviselta". On myös miellyttävä ommella. Kankaasta ja verhoista lisää täällä. Molemmat verhot ovat wave-verhoja.


Oikeanpuoleinen kangas on Diva Home Dixi, joka on 300 cm korkeaa eli leikataan poikittain. Kangasta ostetaan leveyssuunnassa niin paljon kuin tarvitaan eli saadaan yhtenäistä verhopintaa! :) Kankaassa on 54 % pellavaa, 32 % puuvillaa ja 14% polyesteriä ihana koostumus. Kankaasta löytyy tämän pellavan/beigen lisäksi myös valkoinen ja "harmahtavanbeessihtävänruskea" (tosi kaunis väri :) ). Verhon yläreunaan on ommeltu taustalenkkinauha, johon tanko on pujotettu.
 

Halusin laittaa jouluikkunaani myös sisustussuunnittelua, koska se on keskeisintä yrityksessäni. Kiitos vaan asiakkailleni, kun sain luvan. :)


 
Näyteikkunan "lattialla" on Pagunetten Siam-päiväpeite, jota saa sekä kankaana että valmiina peitteinä. Oikeanpuoleisessa kangasriipussa näet värivalikoimaa.
Penkin päällä oleva "kangasmytty" tulee vasemmanpuoleisesta kangasriipusta. Se on Koben Chacar II -kangasta, joka on ihanan "kohjakasta" ja jossa on 96 väriä. Kankaasta lisää täällä. Olen käyttänyt sitä esimerkiksi  täällä.
 

Näyteikkunan reunassa on liiketilan pystykaihtimet. Taidan käydä vielä "köyttämässä" niitä...

Unelmaneliöiden näyteikkuna on entisissä More Neon tiloissa osoitteessa Satakunnankatu 27, Eura. Unelmaneliöt on kuvassa kaikkein oikeanpuolisin ikkuna. Oven vasen puoli on Huonekaluliike Kivistön. Käythän katsomassa! :)Euran joulunavaus on perjantaina 1.12. 2017 ja silloin tulee jouluikkunaan Unemaneliöiden joulutarjoukset.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti