keskiviikko 14. syyskuuta 2016

HABITARE 2016 2/2

Tässä jälkimmäinen osa Habitare-kuvistani:

Vepsäläisen osastolla oli paitsi tietysti kivoja kalusteita niin myös mielenkiintoisia väriyhdistelmiä:


Hakolan huonekaluja:
 

Fasetti aloittaa Siesta-lepotuolin valmistamisen 40 vuoden tauon jälkeen:
 
 
 
Tapio Anttilan tuotteita:
 
Deko-lehden osastolta, jonka suunnitteli Susanna Vento yhteistyössä seuraavien yritysten kanssa: Peroba, Timberwise, Adea, Roots Living, Forme, Järvenpään kukkatalo, Ars Tela ja Munio Home.


 
 
 
Habitat: 

Interface:


BoConceptilla oli taas niin kauniita tuotteita:
 
(Linkin sivulta voit tilata ilmaisen, vuoden 2017 kuvaston, jossa 164 sivua tanskalaista designea. Ihania tuotteita ja kauniita kuvia!) 
Messujen uusiin tuttavuuksiin kuuluu Tre, joka on avannut liikkeen Helsinkiin Mikonkadulle.


Marimekko:


Lungilla on aika ihania räsymattotyynyjä:


Aamu on MUM's:n ja puuartesaani Ville Aakulan yhteistyönä syntynyt istuinmallisto
 
 
Village Homen tuotteet valmistetaan bangladeshilaisissa kylissä.


PlanB:n ja Kierrätyskeskuksen osastolla esiteltiin käyttökelvottomista tuotteista korjattuja/taiteiltuja tuotteita. Hienoja ideoita! Kannattaa käydä nettisivuillakin...Everyday designin tuotteita:Sagalaga Designilla oli näiden valaisimien lisäksi paljon muitakin kivoja tuotteita. Ja kotimaisia!
 

Erilaisia kolmiulotteisia seinämateriaaleja oli aikaisempaa enemmän. Ensimmäisessä kuvassa tosi isoa profiilia. Noista mustista kolmionmallisista "saa" varmaan koko ajan pyyhkiä pölyjä ;). Joihinkin kohteisiin voivat olla kivojakin taitavasti käytettynä. (Mannerlaatta Oy)Puisia 3D-seinämateriaaleja oli monella yrityksellä. Tässä Relief Design Walls -yrityksen.


Tässä seinämateriaalina korkki:


Teippitarhalla on nyt myös "teippitapettia":
 
 
Jos et vielä ole tutustunut Belle Artin tuotteisiin, niin suosittelen ehdottomasti. Alla olevassa kuvassa marmorijäljitelmäinen hartsipinnoite.Todellisia tilansäästäjiä löytyi Tilasan osastolta. Heidän nettisivuillaan on paljon lisää kivoja vaihtoehtoja. Alla olevissa kuvissa seinäsänky/sohva + hylly ja sivupöytä, joka suurenee kahdeksan hengen ruokapöydäksi.2 kommenttia:

  1. Heips, kivoja kuvia ja juttuja bongasit ;) en itse noita kaikkia ehtinytkään nähdä. Kävitkö Sissarit/Ajk sisustussuunnittelijoiden osastolla 3e30?? Meillä siellä oli mainio Naava-viherseinä ja muitakin kivoja juttuja :D -tuija-

    VastaaPoista
  2. Hei! Ja kiitos! Kävin kuuntelemassa sunnuntaiaamulla Riitta Bergmania ja näin kivan osastonnekin. Tosin kulutin isossa hallissa niin paljon aikaa, että tämä halli tuli kierrettyä turhan nopeaan... Kivan oloinen tuo teidän yhdistys. Itse olen opiskellut muualla, mutta nyt olen menossa muutamaan AJK:n jatkokoulutukseen.
    Anne-Mari

    VastaaPoista