tiistai 26. toukokuuta 2015

KOBEN KANKAAT

Vielä on esittelemättä teille Koben kankaat.
 
Kobe on hollantilainen yritys, jolla on laaja vali­koima verho- ja huonekalukankaita sekä koteihin että julkisiin tiloihin. Kankaat ovat laadukkaita ja niissä on niin ihania värejä. Heillä on myös jonkin verran noin 300 cm leveitä kankaita. Koben kankaiden hintakin on aika kohtuullinen. :)
 
Seuraavassa ne kankaat, joista Unelmaneliöillä on mallit, mutta kaikkia Koben kankaita pystyn toimittamaan. Kannattaa käydä katsomassa tuotteita myös Koben sivuilla ja Koben facebook-sivuilla.  
 
Seuraavassa kahdessa kuvassa on läpikuultavia pellavasekoitekankaita, joissa molemmissa on 50 % pellavaa ja 50 % polyesteriä. Vasemmalla LUMI, joka on hieman kiiltävä ja ryppypintainen, leveys 275 cm. Luonnonvalkoisen lisäksi saatavana myös hopeanharmaa ja musta.
 
Oikealla 295 cm leveä TWIST, jossa kaunis pinta ja ihania, murrettuja värejä. Hintakin on vain 39 €/m (HUOM! KANKAAN LEVEYS!)
 
 EKON-kangas on 100 % polyesteriä, leveys 292 cm. Sopivasti ylellinen, hieman kiiltävä, eläväpintainen kangas, joka laskeutuu kauniisti vaikka ei ihan ohut olekaan. Sopii hyvin sivuverhoihin (esim. purjerengasverhot) ja tyynyihin.

 
 
CHACAR II -kangas (lev. 137 cm,  60 % puuvillaa, 40 % polyesteriä), jossa 96 väriä! Sopii verhojen ja tyynyjen lisäksi myös kevyeen verhoiluun. Itse suunnittelisin tästä raskaasta kankaasta ainakin ylipitkiä sivuverhoja, koska kankaan pystyisi muotoilemaan alareunasta haluttuun asentoon.
 
                     
 
 
Paljon värejä (68)  on myös COTTON-kankaassa, leveys 280 cm, 100 % puuvillaa. Sileä, kaunispintainen "tavallinen", laadukas puuvillakangas moneen käyttöön. Tästä saa ommeltua mm. leveät laskosverhot ilman pystysaumoja. :)
 
 
 

 
 
CETUS: 70% viskoosia (chenille), 15 % modaalia, 15 % polyesteriä, leveys 140 cm. Laskeutuva, hieman samettimainen kangas, vaikkei samettia olekaan... 
 

 
 
Kaikki loput kankaat ovat paloturvallisia verhokankaita, joten käyvät myös julkisiin tiloihin. Paloturvalliset kankaat eivät tietysti ole pahitteeksi kodeissakaan, ainakaan lämpöpattereiden lähellä ja edessä...
 
 
LOCKING CS MKV: 100% Trevira CS (paloturvallisuus on kuidussa, joten säilyy pesuista huolimatta paloturvallisena), leveys 300 cm, läpikuultava, vähän valoverhomainen kangas, 54.50€/m (HUOMIOI LEVEYS!).
 

 
            
SOUSTA CS on samaa kuitua kuin äskeinen kangas, läpikuultava myös, mutta ohutlankaisempi ja tiheämpi, leveys 307 cm. Hinta 39 €/m (HUOMIOI LEVEYS!) eli yllättävän edullinen Trevira CS-kankaaksi.
CONGADA CS: eläväpintainen, tiivis 305 cm leveä verhokangas, myös 100 % Trevira CS.


 
 
Ja sitten palosuojattu pimennysverhokangas MOONLIGHT FR, leveys150 cm, 100 % polyesteriä.
 
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti