sunnuntai 3. toukokuuta 2015

TEKSTIILIPALVELUSTA PELLAVAKANKAITA JA SUOMALAISTEN SUUNNITTELIJOIDEN PAINOKANKAITA


Tekstiilipalvelusta löysin paljon hyviä kankaita valikoimiini. Heillä on monipuoliset valikoimat ja toimittavat kangasnäytteitäkin aina tarvittaessa. Hinnatkin ovat erittäin kohtuullisia.
Menin sinne hakemaan nimen omaan pellavakankaita, ja löysinkin tarvitsemani, ja vähän muutakin...
 
 
Ensimmäinen kankaista on ihanan eläväpintaista, melko ryhdikästä pellavakangasta, jota on saatavana myös värillisinä. Sopii hyvin esimerkiksi laskosverhoihin, sivuverhoihin (esim. purjerengasverhot, paneeliverhot), tabletteihin, tyynyihin jne.
 Seuraavassa kuvassa on harva pellavakangas. Kun kankaan kastelee ja kuivaa kuivausrummussa, menee se tosi paljon kasaan, jolloin siitä tulee kolmiulotteinen ja kiemurainen. Joten paljon käyttömahdollisuuksia riippuen siitä, käyttääkö suorana vai ryppyisenä.Seuraava kangas on ramia ja sitä on saatavana useaa väriä. Rami eli kiinanruoho on runkokuitu kuten pellavakin ja näyttää hyvin saman oloiselta. Rami on kuituna lujaa ja kiiltävää. Tämä kangas sopii mm. verhoihin.


VILPOLA-mallisto on kotimainen kodintekstiilien design-mallisto. VILPOLAn sivuilla on hyvät kuvat jokaisesta kankaasta värimalleineen, joten suosittelen katsomaan linkit. Ensimmäisenä kaunis, läpikuultava 100 % pellavaa oleva Vanaja-kangas.


 Sitten Rantakivet ja huonekalukangas Jalanti:


Hankin henkarit myös kankaista Henkäys ja Lehmus. Kaikki muutkin malliston kankaat voin toimittaa asiakkailleni.
 
Makishi-sarjan kaitaliinasta lähikuvaa:Vilpolan kaitaliinan lisäksi löytyy myös muita kaitaliinoja. Esimerkiksi seuraavat:

Tekstiilipalvelu tekee yhteistyötä suomalaisten suunnittelijoiden kanssa. Pidän Emma Hagmanin suunnittelemista kuoseista ja niistä sainkin useampia malleja, mm. seuraavat:


"KAUPUNKI"


"KUKKA YELLOW"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti